IJzersterk interieur design
Op maat gemaakt
Houten en metalen kasten op maat
Telefoon: 020 - 468 88 86
facebook transvormfacebook transvorm

Stellingkast op maat - Transvorm

Stellingkasten van Transvorm zijn open kasten die u helemaal zelf kunt samenstellen in hoogte, diepte en breedte.

Open stellingkasten voor verschillende functies, te bouwen geheel naar uw eigen ontwerp. De stellingkasten van Transvorm kunnen in elke gewenste kleur gepoedercoat worden.
De unieke stellingkasten kunnen geplaatst worden in elk interieur zowel voor woningen als voor bedrijfspanden. Het totale kastontwerp kan helemaal afgestemd worden op de kleuren en interieurstijl van de klant.

 

De maatvoeringen:

De stellingkasten kunnen op iedere hoogte, op elke 10 cm verspringend in de diepte en op alle breedtematen worden gemaakt. Standaard breedte maten zijn 55.5 + 70.5 + 85.5 + 100.5 + 115.5 + 130.5 cm. Als u bijvoorbeeld 3 vakken van 100.5 cm wilt maken tel dan 1 x 3.5 cm voor de uiteindelijke buitenmaat. Dan wordt een kast van drie delen breed in totaal 305 cm.

Voor de dieptematen die verspringen per 10 cm begint de eerst mogelijke diepte op 22.5 cm. De daarop volgende maten zijn: 32.5 / 42.5 / 52.5 / 62.5 / 72.5 / 82.5 / 102.5 cm. Ook kunnen er weer stellingen gekoppeld worden in de diepte. Dus dan kun je in principe oneindig door koppelen.

 

Toepassingen:

 

De toepassingen van de stellingkast zijn eigenlijk oneindig. Zelf als hangende kast in een keuken is door middel van een extra toepassing van een paar beugels het mogelijk de kast geheel zwevend te plaatsen. Een aantal voorbeelden als efficiente opbergruimte zijn onder andere de garage, de kledingruimte, de keuken, de industriele wandkast in de woonkamer, badkamer meubel, kantoorkast etc.   

De stellingkasten kunnen dus in iedere denkbare ruimte gebruikt worden. Ook voor Horeca zijn de kasten prima geschikt. In de koelcellen kunnen de stellingen ook worden toegepast. Dan wordt er een coating op aangebracht. Ook als blikvanger worden de stellingkasten toegepast. Achter de bar als presentatie voor wijnen. Als de klant een iets minder industriele presentatie wil wordt de kast in een kleur gecoat. Dit gebeurt door middel van een poedercoating welke door middel van verhitting als het ware op de stelling wordt gebakken.

 

 

 

Afbeelding galerij

View the embedded image gallery online at:
http://www.transvorm.nl/kasten/stellingkast#sigProIdb5809e72df

Overige kasten op maat