IJzersterk interieur design
Op maat gemaakt
Houten en metalen kasten op maat
Telefoon: 020 - 468 88 86
facebook transvormfacebook transvorm

Interieurconcepten

Interieurconcepten
Transvorm maakt kasten, tafels, keuken en badkamermeubels op maat met als basis gegalvaniseerd metaal en RVS. Onze systemen zijn uitstekend geschikt voor de inrichting van een woning, kantoor maar ook als opslagruimte voor de garage en magazijn.

Daarnaast is Transvorm dealer van onder andere Kartell, Amat, Magis en Simple Human. Door de aanvulling met stoelen, verlichting en andere woonaccessoires is een interieur vrijwel geheel naar eigen smaak in te richten. De op maat gemaakte meubels van Transvorm zijn er in vier verschillende types. Galvanolux, Steelcreation, Stainless Professional en T-Metal. Bij alle systemen het mogelijk ze op maat te maken.

Dus zonder enige districtie stel je je eigen keuken, kast of tafel samen. Als toevoeging kunnen er deuren, laden, zijwanden etc. worden toegepast. Ook kunnen we alle materialen in diverse kleuren spuiten of poedercoaten. De materialen die we als aanvulling op de kasten gebruiken zijn o.a. hout, glas, kunststof, RVS, gegalvaniseerd metaal etc. Daarbij is het ook nog mogelijk de kasten vrij aan de muur te bevestigen en alle systemen hebben de mogelijkheid om op wielen gezet te worden. Voor het op maat maken van de kasten wordt geen meerprijs berekend.

In onze showroom zijn alle mogelijkheden goed te bekijken. Ook hebben we diverse monsters liggen die meegenomen kunnen worden om thuis of op kantoor te bekijken of het past bij het interieur. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een medewerker van Transvorm te vragen thuis of op de werkplek langs te komen. Ter plekke kan er dan gekeken worden wat de mogelijkheden zijn en daar wordt dan een gepaste offerte voor gemaakt.

In het kort kun je zeggen dat de mogelijkheden binnen onze systemen onbeperkt zijn. Laat je inspireren door de onderstaande foto's of bezoek onze winkel in Amsterdam waar veel van onze mogelijkheden te bekijken zijn.